Beautystudio

Stefana Creations

COVID-19 maatregelen


Update: 14 december 2021

In de persconferentie is ons medegedeeld dat de maatregelen voor de contactberoepen i.r.t. de  openingstijd gehandhaafd blijft (dus tot 17:00 uur) tot 15 januari 2022. Alle afspraken zijn verplaatst , dit betekent echter wel dat de beschikbare plekken via de online agenda zeer beperkt zijn.

Daarnaast is de 1,5 meter regel nog steeds een feit, ook hier in de praktijk en een mondkapje bij binnenkomst tot in de praktijkruimte is verplicht.


-.-.-.-.-.-


De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal (weer) aanpassen. Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.


Om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.

  • Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak. (dit is natuurlijk kosteloos)
  • Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.
  • In verband met hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand.
  • Ik wil je vragen om contactloos te betalen via pin.